Eλεωνορα Ζουγανελη - Πρεμιερα στο Σταυρο του Νοτου plus 2013

“Μετακόμιση τώρα”


elews


   
  Λοιποοον… Kαι αφού ηρεμήσαμε από την πρεμιέρα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη (που ήταν το Σάββατο 2/2/13 στο Σταυρό του Νότου plus, για όσους δεν γνωρίζουν) ας πούμε δυο λογάκια… Tι δυο λογάκια δηλαδή; Πως θα μπορούσε να είναι δυο λογάκια; Αν μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις 4 ώρες προγράμματος πόσες είναι;
   Κατ’αρχήν να πούμε ότι η Ελεωνόρα ήταν στα καλυτέρα της! Γεμάτη λάμψη! Πολύ χαρούμενη,  πολύ κεφάτη, πολύ ενθουσιασμένη, και πολύ ανεξάντλητη! Η φωνή της είναι απίστευτη… Θα μου πείτε, αυτό είναι γνωστό αλλά εγώ σας λέω ότι είναι ακόμα καλύτερη από ποτέ!!! Αν αμφιβάλλετε, μπορείτε να την ακούσετε κι εσείς εφόσον θα είναι κάθε Σάββατο εκεί (στο Σταυρό του Νότου plus) και θα σας περιμένει!!
   Το μαγαζί κατάμεστο! (Γι’αυτό αν θέλετε να τη δείτε, μην το αφήσετε τελευταία στιγμή. Κλείστε αυτή τη στιγμή που μιλάμε. εεεμ που διαβάζετε εννοώ.)
Δεν θα προδώσω τίποτα από το πρόγραμμα…. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι κρύβει πολλές εκπλήξεις… Από χορό μέχρι παραγγελιές! Ουπς. ΟΚ δεν λέω άλλα!
   Πόσο να αντέξει τις συγκινήσεις κανείς; Πολλοί έμειναν αποσβολωμένοι, άλλοι δάκρυσαν με τις δυνατές της ερμηνείες…  Στα χορευτικά μέρη του προγράμματος λίγοι ήταν αυτοί που κάθονταν στις καρέκλες. Όλοι χόρευαν γιατί δεν μπορούσαν να κάτσουν. Θες- δεν θες θα σηκωθείς!
   Ένα είναι το σίγουρο: Περάσαμε καταπληκτικά και θα ξαναπάμε!!!


Σπεύστε! Σας το λέω σαν συμβουλή!




elews1 
Το πανί των Έλεως…:
DSC02246
in2music_Zouganeli_IMG_04

  Για βίντεο σας έχουμε το καινούριο τραγούδι της Ελεωνόρας με τίτλο “μετακόμιση τώρα” που το παρουσίασε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα της:

Ευχαριστούμε την Ελεωνόρα για όλες τις όμορφες στιγμές που μας χαρίζει!


Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Κάθε Σάββατο
Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975, 2109239031

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου