Η Ελεωνορα Ζουγανελη στα Ιωαννινα

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στα Γιάννενα!


zouganeli_giannena
  

   Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της album, η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ξεκίνησε τις ζωντανές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!
   Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ να υποδέχεται τους φίλους της στα Ιωάννινα για να τους πρωτοπαρουσιάσει και δείγμα της καινούργιας της δουλειάς αλλά και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα. Ένα μελωδικό ταξίδι πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της μπορεί να ταξιδέψει το κοινό.
   Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια διασκευασμένα από την ιδία και το στενό της συνεργάτη Ευριπίδη Ζεμενίδη που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους τους φίλους της.
  Μαζί της οι καταξιωμένοι σολίστες: Ευριπίδης Ζεμενίδης-κιθάρα -τραγουδι, Βαγγέλης Στεφανόπουλος- πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος-τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος -Μπάσο, Νίκος Πασσαλίδης-Μπουζούκι, ούτι.
   Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έκανε ο Μίνως Θεοχάρης. Υπεύθυνος για τον ήχο είναι ο Αργύρης Λιανός. Τον σχεδιασμό και τον χειρισμό των φωτισμών κάνει ο Βασίλης Καραμούζης


ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
"ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΓΟΡΑ" ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τιμές εισόδου: 10 ευρώ (προπώληση) / 12 ευρώ (στην είσοδο)
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Προπώληση εισιτηρίων: - Μουσικό Καφενείο Πολυχώρου Αγορά (Κ. Κάτσαρη 11) Πολυχώρος Αγορά Κ. Κάτσαρη 11, Ιωάννινα
Τηλ. κρατήσεων: 26510 79855

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου