Η Ελεωνορα Ζουγανελη στην ΛαρισαEleonora Zouganeli larisa


   Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της album, η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ξεκίνησε τις ζωντανές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!
   Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ να υποδέχεται τους φίλους της στην Λάρισα για να τους πρωτοπαρουσιάσει και δείγμα της καινούργιας της δουλειάς αλλά και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα. Ένα μελωδικό ταξίδι πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της μπορεί να ταξιδέψει το κοινό.
   Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια διασκευασμένα από την ιδία και το στενό της συνεργάτη Ευριπίδη Ζεμενίδη που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους τους φίλους της.
  Μαζί της οι καταξιωμένοι σολίστες: Ευριπίδης Ζεμενίδης-κιθάρα -τραγουδι, Βαγγέλης Στεφανόπουλος- πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος-τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος -Μπάσο, Νίκος Πασσαλίδης-Μπουζούκι, ούτι.
   Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έκανε ο Μίνως Θεοχάρης. Υπεύθυνος για τον ήχο είναι ο Αργύρης Λιανός. Τον σχεδιασμό και τον χειρισμό των φωτισμών κάνει ο Βασίλης Καραμούζης

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
"ΜΥΛΟΣ 1927" ΛΑΡΙΣΑΜουσική Σκηνή Μύλος 1927
Γεωργιάδου 53
Τηλ. 2410256.404


Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (κανονικό) / 10 ευρώ (φοιτητικό)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Προπώληση εισιτηρίων:  Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Παπαναστασίου 57
τηλ. 2410.549.326

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου