Η Ελεωνορα Ζουγανελη στην Θεσσαλονικη Ιουνιος 2013

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
“Μετακόμιση Τώρα”




elevora zouganeli thessaloniki kalokairi 2013


  Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πακετάρει τραγούδια και με τη βοήθεια των φίλων της μουσικών ξεκινάει. “Μετακόμιση τώρα” σε ολόκληρη την Ελλάδα.

  “...γεμάτη δώρα και φιλιά” από έναν θριαμβευτικό χειμώνα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με το τρίτο studio album της βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της. Οι εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου ήταν ένα σερί Σαββατιάτικων sold out που την ανάγκασαν να προσθέσει εμφανίσεις στις ήδη προγραμματισμένες και αποτέλεσαν σημείο αναφοράς. Τα καινούρια της τραγούδια έγιναν το soundtrack του φετινού χειμώνα και εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του ραδιοφωνικού airplay. Και “τώρα ειδικά μέσα στην κρίση”, το καινούριο σπίτι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη “μέσ’ την άγρια μπόρα” έγινε χρυσό πραγματοποιώντας πωλήσεις που δύσκολα πια βλέπουμε στη δισκογραφία.

  Με ένα πρόγραμμα που “η καρδιά το ξέρει, η ψυχή το θέλει και το μυαλό συμφωνεί”, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετακομίζει ανά την Ελλάδα. Με τα πιο αγαπημένα της δηλαδή. Με τα τραγούδια του καινούριου της album “Μετακόμιση τώρα”, με όσα έχουμε αγαπήσει από τις δύο προηγούμενες δουλειές της, αλλά και όσα έχει αγαπήσει κι εκείνη από την ελληνική και ξένη δισκογραφία. Και επειδή μετακόμιση δεν κάνεις ποτέ χωρίς βοήθεια, η Ελεωνόρα σε αυτήν την περιοδεία θα έχει στο πλευρό της, τους φίλους της μουσικούς: Ευριπίδη Ζεμενίδη - κιθάρα -τραγούδι, Βαγγέλη Στεφανόπουλο - πλήκτρα, Γιάννη Αγγελόπουλο-τύμπανα, Παρασκευά Κίτσο -Μπάσο, Νίκο Πασσαλίδη-Μπουζούκι, ούτι.

  Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έκανε ο Μίνως Θεοχάρης. Υπεύθυνος για τον ήχο είναι ο Αργύρης Λιανός. Τον σχεδιασμό και τον χειρισμό των φωτισμών κάνει ο Βασίλης Καραμούζης.

  Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη “πατάει γκάζι, μόνο γκάζι, τέρμα γκάζι...” στο συναυλιακό καλοκαίρι. Οι φίλοι της στην Θεσσαλονίκη θα την συναντήσουν στις 27 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών.

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ώρα Έναρξης: 21:30
Σημεία προπώλησης: Ταμεία Θεάτρου Μονής Λαζαριστών, καταστήματα PUBLIC, www.viva.gr
Τιμή εισιτηρίου: Στη προπώληση 10€, την ημέρα της συναυλίας στα ταμεία του θεάτρου της Μονής Λαζαριστών: 12€

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου