Ενας χρονος Έλεως!

 fan club day Ενας χρόνος Έλεως

Ενας χρόνος Έλεως!!!!!!!!!!

Οι Έλεως, το επίσημο fan club της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, γιορτάζουν τα γενέθλια τους!

Ένας χρόνος πέρασε!! Ένας χρόνος με ώρες συζητήσεων, με απίστευτα ξενύχτια, με πολλές εντάσεις, μα και πολλή χαρά, πολύ τραγούδι, ταξίδια, εκπλήξεις και πολλές πάρα πολλές... συγκινήσεις.

Ευχαριστούμε την Ελεωνόρα μας, που μας έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε το "Έλεως", που δεν είναι απλά ένα "fan club", είμαστε οι δικοί της άνθρωποι, που την ακολουθούμε, αγαπάμε και θα είμαστε πάντα εκεί.

Ευχαριστούμε και όλους εσάς που γίνατε συνοδοιπόροι σε αυτήν την διαδρομή...που να είστε σίγουροι θα κρατήσει πολλά-πολλά χρόνια!!!Σας ευχαριστούμε για όλη τη συμπαράσταση και την αποδοχή… Σας ευχαριστούμε που μας στέλνετε υλικό απ' όπου κι αν βρίσκεται η Ελεωνόρα μας,την Ελλάδα την Κύπρο και οπουδήποτε αλλού… Σας ευχαριστούμε για όλα!

 

Σας καλούμε λοιπόν στο πάρτυ μας για τα γενέθλια μας!!! Όλοι οι Έλεως θα μαζευτούμε για να γνωριστούμε και να μοιραστούμε την αγάπη μας για την Ελεωνόρα!!! Φυσικά δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις… ;-)

Στο μαγαζί small στον Πειραιά, την Πέμπτη 21 Νοέμβρη 2013, βραδιά Έλεως Fan Club .

 

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

small cafe-bruncherie

Αριστοτέλους 10 Πειραιάς

Κρατήσεις: τηλ. 210 429 7236


το πανί των Έλεως


Το πρώτο δώρο έφτασε!!! Προσκλήσεις για τα γυρίσματα της εκπομπής “Στην υγειά μας ρε παιδιά” με επίσημη καλεσμένη την Ελεωνόρα Ζουγανέλη!

Δείτε λεπτομέρειες εδώ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου