Βραδια Μελωδια στο Ανοδος

 

 

βραδιά μελωδία στο Άνοδος

 

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε στο καινούριο της σπίτι,στο Άνοδος live stage, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε μια βραδιά που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός μελωδία 99.2 με μουσικούς παραγωγούς τους Ξενοφών Ραράκο και  Δημήτρη Βραχνό.

  Η βραδιά ξεκίνησε με την Ελεωνόρα σε μεγάλα κέφια, να απαντά στις ερωτήσεις των 2 μουσικών παραγωγών, να αστειεύεται και φυσικά να τραγουδάει. Η βραδιά μας επιφύλασσε και δύο σημαντικές εκπλήξεις εκτός των άλλων. Η μία ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Κωστής Μαραβέγιας, καλεσμένος της Ελεωνόρας όπου μας τραγούδησε το “Άσε με να μπω” και η άλλη όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου που βρισκόταν στο κοινό, μετά από παράκληση του κ. Ραράκου, τραγούδησε το "Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές". Ήταν πραγματικά μια πανέμορφη στιγμή. Ακούσαμε πολλά όμορφα, νέα και παλιά τραγούδια με επιλογές που μας ξάφνιασαν ευχάριστα. Δεν θα σας πούμε ποια τραγούδια ακούσαμε, απλά σας καλούμε να έρθετε όλοι στο Άνοδος για να απολαύσετε την καινούρια μουσική παράσταση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη , με τίτλο..."κάτι έχω να σου πω".  Θα είμαστε εκεί, για να ακούσουμε "τι έχει να μας πει”!!!!

   Υ.Γ. Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφέρουμε την υπέροχη φιλοξενία του προσωπικού του Άνοδος live stage... Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

 

βραδιά μελωδία στο Άνοδος1


βραδιά μελωδία στο Άνοδος2


βραδιά μελωδία στο Άνοδος3


βραδιά μελωδία στο Άνοδος4


βραδιά μελωδία στο Άνοδος5


βραδιά μελωδία στο Άνοδος6


 

με τον Κωστή Μαραβέγια

 

Η επιμονή σου!!

 

 

Άρθρα που γράφτηκαν γι’ αυτή τη βραδιά:

getgreekmusic

cosmopoliti

musicity

happytv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου