Δυο Σαββατα Ακομα στο Ανοδος

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ”

ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΣΤΟ ANODOS LIVE STAGE

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

anodos eleonora zouganeli

 

  Οι φετινές παραστάσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο ANODOS LIVE STAGE, ξεκίνησαν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου γεμάτες παλμό, ένταση, χορό, χειροκρότημα, συγκίνηση με μια Ελεωνόρα πιο ερμηνευτική αλλά και πιο δυναμική από ποτέ! Βραδιές sold out, γεμάτες υπέροχα – όσο και απρόσμενα – τραγούδια και ένα κοινό που γέμιζε ασφυκτικά κάθε βραδιά κάθε γωνιά της μουσικής σκηνής. Οι παραστάσεις συνεχίζονται στο ΑΝΟΔΟΣ Live Stage για δυο ακόμα μοναδικά Σάββατα, έως και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου!

  Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της, τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μας έχει συνηθίσει σε κάθε της ζωντανή εμφάνιση να συναρπάζει, να συγκινεί, να μεταδίδει την ενέργεια της, να δίνει και να εισπράττει ειλικρινή αγάπη, να αναδεικνύει την οικεία πλευρά της επικοινωνώντας με κάθε τρόπο με το κοινό. Βλέποντας την Ελεωνόρα πάνω στη σκηνή, καταλαβαίνεις πως έχει διάθεση να διασκεδάσει και να συγκινηθεί και η ίδια μαζί με τον κόσμο. Και τα καταφέρνει όλα!

 

 

Πλαισιώνεται από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών όπως οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Παναγιώτης Τσεβάς: Ακορντεόν, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα.

Σκηνοθεσία: Μίνως Θεοχάρης

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης

Επιμέλεια προγράμματος: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μίνως Θεοχάρης

Επιμέλεια κειμένων: Μίνως Θεοχάρης

Σχεδιασμός φωτισμού: Γιώργος Τέλος

Χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης

Σχεδιασμός Ήχου: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός

Διεύθυνση παραγωγής Κατερίνα Παπαδοπούλου

 

 

Ώρα έναρξης: 23:00

ΑΝΟΔΟΣ Live Stage

Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 210 34 68 100

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου