Θεσσαλονικη Μαρτιος 2014

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…”

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

FIX FACTORY OF SOUND

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ

Λόγω μεγάλης προσέλευσης, EXTRA παράσταση

την Παρασκευή 28 Μαρτίου!!


eleonora zouganeli thessaloniki 2014Ελεωνόρα Ζουγανέλη, «Κάτι έχω να σου πω…»!

  Οι φετινές παραστάσεις της ΕΛΕΩΝΟΡΑΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τον κόσμο που έγιναν όλες sold out! Σε συνέχεια αυτών, θα κάνει μια σειρά εμφανίσεων στο FIX FACTORY OF SOUND από τις 8 Mαρτίου και για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις, για όλα τα Σάββατα του Μαρτίου. *Λόγω μεγάλης προσέλευσης, οι παραστάσεις θα γίνουν πέντε, με πρόσθετη την Παρασκευή 28 Μαρτίου!!

  Το μοναδικό ταλέντο της να αναμιγνύει διαφορετικά μουσικά είδη και να τα υποστηρίζει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, η σκηνική της παρουσία και η μεγάλη της ερμηνευτική ικανότητα, κάνουν τις παραστάσεις της να είναι σημείο αναφοράς της νέας ελληνικής σκηνής.

  Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών που άλλαξαν την αισθητική της ψυχαγωγίας και αγαπήθηκαν τόσο πολύ από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

  «… η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι από τις περιπτώσεις που σου αλλάζουν διαρκώς συναισθήματα, αλλά που δεν σου αφήνουν και καμιά αμφιβολία στο τελικό σου καταστάλαγμα. Μια μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια, έχει γεννηθεί. Και επειδή το λαϊκό με το ροκ είναι αδέλφια, που νόμο δεν γνωρίσανε ποτέ, την έχουν πάρει από το χέρι και την οδηγούν σε μεγάλες λεωφόρους…» Ντέπυ Γκολεμά, aixmi.gr, 27.12.2013

 

 

Πλαισιώνεται από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών όπως οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα. Τραγουδάει μαζί τους η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου.

 

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης

Σκηνικά: Γιάννης Αρβανίτης

Φωτισμοί: Βασίλης Καραμούζης

Ήχος: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός

Διεύθυνση παραγωγής: Κατερίνα Παπαδοπούλου

 

 

FIX FACTORY OF SOUND

26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 15, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 2310 500670 & 6986924600

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου