Η Ελεωνορα Ζουγανελη στο Λουξεμβουργο

Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
Centre de Loisirs “Am Sand” de Niederanven
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΪΟΥ 2014

 

 

Ελεωνόρα Ζουγανελη Λουξεμβούργο

 


 

   Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θεωρείται η σημαντικότερη ερμηνεύτρια της νέας γενιάς του Ελληνικού τραγουδιού. Όλες οι δισκογραφικές της δουλειές έχουν πλατινένιες πωλήσεις και έχουν δώσει πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες.
   Ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών που άλλαξαν την αισθητική της ψυχαγωγίας και αγαπήθηκαν τόσο πολύ από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.
   Συνεχίζοντας τις πολύ επιτυχημένες συναυλίες της που αγαπιούνται τόσο πολύ από τον κόσμο που γίνονται όλες sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ταξιδεύει για πρώτη φορά στο Λουξεμβούργο, καλεσμένη της Ελληνικής Κοινότητας Λουξεμβούργου και θα υποδεχθεί τους φίλους της το Σάββατο 3 Μαΐου στο Centre de Loisirs “Am Sand” de Niederanven για να τους παρουσιάσει σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, επιτυχίες από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, διασκευασμένα από την ίδια και το στενό της συνεργάτη Ευριπίδη Ζεμενίδη που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους όσοι θα είναι εκεί να την ακούσουν. Ένα μελωδικό ταξίδι πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της μπορεί να ταξιδέψει το κοινό.
   Το μοναδικό ταλέντο της να αναμιγνύει διαφορετικά μουσικά είδη και να τα υποστηρίζει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, η σκηνική της παρουσία και η μεγάλη της ερμηνευτική ικανότητα, κάνουν τις παραστάσεις της να είναι σημείο αναφοράς της νέας ελληνικής σκηνής.

   Πλαισιώνεται από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών όπως οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα.
   Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης
   Φωτισμοί: Βασίλης Καραμούζης
   Ήχος: Νίκος Παππάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου