Το καλοκαιρι ειναι κοντα!!! Πατρα!

eleonora zouganeli

 


  Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινάει τις καλοκαιρινές τις εμφανίσεις την Πέμπτη 5 Ιουνίου από την Πάτρα.

  Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θεωρείται η σημαντικότερη ερμηνεύτρια της νέας γενιάς του Ελληνικού τραγουδιού. Όλες οι δισκογραφικές της δουλειές έχουν πλατινένιες πωλήσεις και έχουν δώσει πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες.

  Ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών που άλλαξαν την αισθητική της ψυχαγωγίας και αγαπήθηκαν τόσο πολύ από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

  Θα παρουσιάσει σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, επιτυχίες από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, διασκευασμένα από την ίδια και το στενό της συνεργάτη Ευριπίδη Ζεμενίδη που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους όσοι θα είναι εκεί να την ακούσουν. Ένα μελωδικό ταξίδι πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της μπορεί να ταξιδέψει το κοινό.

  To ραντεβού δίνεται στον Μικρό Πρίγκηπα! Ο πολυχώρος μεγάλωσε και φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύει στον προαύλιο χώρο του Π.Ε.Α.Κ. Δ. Τόφαλος φιλοξενώντας τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο.

  Σε έναν υπέροχο και συνάμα σύγχρονο χώρο με θέα τον Πατραϊκό κόλπο ο θεατής εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση, υψηλές παροχές ήχου και εικόνας, δωρεάν παρκινγκ για όλους, κυλικεία και σύγχρονους χώρους υγιεινής, εύκολη πρόσβαση για Α.Μ.Ε.Α. καθώς και χώρους για παράλληλες δραστηριότητες στα πρότυπα μεγάλων live stage της Αθήνας και του εξωτερικού. «Εγκαίνια» του νέου αυτού χώρου θα γίνουν την Πέμπτη 05 Ιουνίου με την συναυλία της μοναδικής Ελεωνόρας Ζουγανέλη!


Πάτρα: Η πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού με Ελεονόρα Ζουγανέλη!

 

 

πηγή: patrasevents.gr

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την εκδήλωση στο facebook.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου