Φραγμα Θερμης Αυγουστος 2014

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

“Η δύναμη σου, δύναμη μου…”

Φράγμα Θέρμης

27 Αυγούστου 2014

 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Θέρμη αφίσα

 

 

  Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζοντας την επιτυχημένη καλοκαιρινή της πορεία, θέτει επόμενο σταθμό το Φράγμα της Θέρμης την Τετάρτη 27 Αυγούστου.

  Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι, εκεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θέλει να ταξιδέψει το κοινό της και φέτος το καλοκαίρι και να πάρει δύναμη από τη δύναμη όλων αυτών που την αγαπούν και τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Μας καλεί όλους λοιπόν σε ένα μεγάλο πάρτι, στη συνέχεια της καλοκαιρινής της περιοδεία γεμάτη ενέργεια, κέφι, χορό και διασκέδαση.

  Με κάθε εμφάνιση της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει ακομπλεξάριστα και με αυτοπεποίθηση την απόλυτα δική της ταυτότητα, το «soundtrack της δικής της γενιάς», που χωράει επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά αλλά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματα της.

  Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της, τη δυναμική της σκηνική παρουσία, καταφέρνει να αγγίξει, να ξεσηκώσει, να συγκινήσει, να συνεπάρει, να γίνει μια φωνή και μια μεγάλη παρέα με όλους όσοι έχουν επιλέξει να την δουν από κοντά και να την ακούσουν! Και είναι χιλιάδες αυτοί! Και η επιλογή όλων δικαιώνεται!

  Πάνω στην σκηνή, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, θέλει πρώτα η ίδια να παρασύρεται από τις μελωδίες και τον λυρισμό τους έτσι ώστε να μπορεί να μαγεύει και το κοινό της με τις ερμηνείες της. Οι συναυλίες της θα είναι όπως πάντα από τα ωραιότερα live του καλοκαιριού για τους λάτρεις της φωνής και των τραγουδιών της.

Πλαισιώνεται από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών όπως οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα.

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης

Χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης

Σχεδιασμός Ήχου: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός

Φράγμα Θέρμης

27 Αυγούστου 2014, στις 21:30

Διεύθυνση: Στρατηγού Μακρυγιάννη 67, Θέρμη

Τηλέφωνο: 2310 463423 - 461655 (Πολιτιστικό κέντρο Θέρμης)

 

Εισιτήρια:
Προπώληση: 10€
Ταμείο: 12€
Σημεία Προπώλησης: VIVA.gr, τηλ. 11876, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots.

 

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα συναυλιών της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου