Η Ελεωνορα Ζουγανελη στο Σταυρο του Νοτου

 
 
                      “Έχω κι άλλα να σου πω…”
                         Ελεωνόρα Ζουγανέλη
                            Σταυρός του Νότου
                                       2014
 
Ελεωνόρα Ζουγανέλη εχω κι αλλα να σου πω Σταυρος του Νότου 2014

 

  Οι φετινές παραστάσεις της ΕΛΕΩΝΟΡΑΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τον κόσμο που έγιναν όλες sold out! Και επειδή εσείς το ζητήσατε θα δώσει ακόμα τέσσερις μοναδικές παραστάσεις στον ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ γιατί … «ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ…».
Το μοναδικό ταλέντο της να αναμειγνύει διαφορετικά μουσικά είδη και να τα υποστηρίζει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, η σκηνική της παρουσία και η μεγάλη της ερμηνευτική ικανότητα, κάνουν τις παραστάσεις της να είναι σημείο αναφοράς της νέας ελληνικής σκηνής.
  Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών που άλλαξαν την αισθητική της ψυχαγωγίας και αγαπήθηκαν τόσο πολύ από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.
«… η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι από τις περιπτώσεις που σου αλλάζουν διαρκώς συναισθήματα, αλλά που δεν σου αφήνουν και καμιά αμφιβολία στο τελικό σου καταστάλαγμα. Μια μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια, έχει γεννηθεί. Και επειδή το λαϊκό με το ροκ είναι αδέλφια, που νόμο δεν γνωρίσανε ποτέ, την έχουν πάρει από το χέρι και την οδηγούν σε μεγάλες λεωφόρους…» Ντέπυ Γκολεμά, aixmi.gr, 27.12.2013
Πλαισιώνεται από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών όπως οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα. Τραγουδάει μαζί τους η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου.

Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης
Σκηνικά: Γιάννης Αρβανίτης
Φωτισμοί: Βασίλης Καραμούζης
Ήχος: Νίκος Παππάς
Διεύθυνση παραγωγής: Κατερίνα Παπαδοπούλου
Ώρα έναρξης: 22:30

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210.9226975


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου