Περιοδεια Χειμωνας 2014

 

eleonora zouganeli 2014

 

 

  Σε συνέχεια των επιτυχημένων (sold out) εμφανίσεων στο Άνοδος Live Stage, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εκτός από τις εμφανίσεις της στο Σταυρό του Νότου από 14 Φεβρουαρίου, θα κάνει περιοδεία στην περιφέρεια ξεκινώντας από τις 7 Φεβρουαρίου στο Αίγιο.

  Εκτός από το προσωπικό της ρεπερτόριο, θα ερμηνεύσει πολλά από αυτά που η ίδια έχει αγαπήσει, από την ελληνική και τη ξένη δισκογραφία, ταξιδεύοντας όπως πάντα το κοινό της, φλερτάροντας με πολλές πλευρές της. Θα μας παρασύρει από το «Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ» και το «ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ» ως το «ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ» και το «ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ», από το «ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕ» και το «ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ Σ’ ΑΓΑΠΗΣΑ» ως το «ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ» και το «ΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ» αλλά και από το «ΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ ΕΚΑΝΑ» και το «ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ» μέχρι το «ΕΚΛΑΨΑ ΧΘΕΣ» και το «ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙΣ ΜΟΝΗ».

  Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Μαζί της οι: Ευριπίδης Ζεμενίδης: Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα.

 

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου: Αίγιο, “Πολυτεχνείο”
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου: Αίγιο, “Πολυτεχνείο”
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου: Καρδίτσα, “Maison Live Stage”
Σάββατο 8 Μαρτίου: Θεσσαλονίκη, “Fix Factory of Sound”
Σάββατο 15 Μαρτίου: Θεσσαλονίκη, “Fix Factory of Sound”
Σάββατο 22 Μαρτίου: Θεσσαλονίκη, “Fix Factory of Sound”
Παρασκευή 28 Μαρτίου:Θεσσαλονίκη, “Fix Factory of Sound”

Σάββατο 29 Μαρτίου: Θεσσαλονίκη, “Fix Factory of Sound”

 

 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Αίγιο 2014

 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Καρδίτσα 2014

 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Θεσσαλονίκη 2014

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου